Om oss

Om Falstad

Falstad ble stiftet i 1986 har i dag avdelinger i Levanger, Verdal og Steinkjer. Selskapet er i sterk vekst og er en ledende leverandør av tjenester innen økonomi og regnskap på Innherred.

H&A Bryllup-6

Vi har som et overordnet mål å ha de dyktigste medarbeiderne innen våre fagområder og våre ansatte innehar høy kompetanse som stilles til disposisjon for våre kunder. Av våre 34 ansatte er 23 autoriserte regnskapsførere og 2 statsautoriserte revisorer.

Vi er et fremtidsrettet regnskaps-og rådgivningsbyrå som har et mål om å til enhver tid ha regionens dyktigste medarbeiderne innen våre fagområder. Våre ansatte innehar høy kompetanse som stilles til disposisjon for våre kunder. Av våre 34 ansatte er 23 autoriserte regnskapsførere og 2 statsautoriserte revisorer.

Videre har vi alltid fokus på å gjøre kundens virksomhet mer effektiv. Et annet viktig mål for oss er nemlig å forenkle og automatisere virksomhetsprosesser innenfor de næringer hvor våre kunder befinner seg. Som leverandør av regnskapstjenester tilbyr vi kundene mulighet til å velge og kombinere programvaremoduler som passer best for sin virksomhet. Vi har derfor samarbeid med programleverandører som leverer de beste løsningene til våre kunder.

Våre kunder skal ha det aller beste utgangspunkt for å lykkes med sine ambisjoner sammen med oss. Vi skal gi kundene våre den kontrollen de behøver for å gjøre gode valg og skape merverdier for sin bedrift.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss i dag!