Om oss

Om Falstads Regnskapsservice AS

IMG_8499Falstads Regnskapsservice AS ble stiftet i 1986 og teller i dag 34 ansatte ved våre avdelinger i Levanger, Verdal og Steinkjer. Selskapet er i sterk vekst og er ledende leverandør av regnskaps- og rådgivningstjenester på Innherred.

Vi har som et overordnet mål å ha de dyktigste medarbeiderne innen våre fagområder og våre ansatte innehar høy kompetanse som stilles til disposisjon for våre kunder. Av våre 34 ansatte er 23 autoriserte regnskapsførere og 2 statsautoriserte revisorer.

Vi er et fremtidsrettet regnskaps-og rådgivningsbyrå som har fokus på å gjøre kundens virksomhet mer effektiv. Målet vårt er å forenkle og automatisere virksomhetsprosesser innenfor de næringer våre kunder befinner seg. Som leverandør av regnskapstjenester tilbyr vi kundene mulighet til å velge og kombinere programvaremoduler som passer best for sin virksomhet. Vi har derfor samarbeid med programleverandører som leverer de beste løsningene til våre kunder.

Sammen med oss vil kundene ha det aller beste utgangspunkt for å lykkes med sine ambisjoner. Vi gir den kontrollen kundene behøver for å gjøre gode valg og skape verdier.

Vår visjon er å være «Trøndelags mest fremtidsrettede regnskaps- og rådgivningsbyrå».

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss i dag!