Rådgivning- og mentortjenester


 • Har du følt behov for å ha noen å snakke med om næringsdriften din? Om tro og tvil rundt det å tørre å starte opp for seg selv – om hva som skal til for å drive lønnsomt- om regler og offentlige plikter som kan føles utfordrende – om det å skulle påta seg ansvaret å bli arbeidsgiver og ha ansatte med mye mer.
 • Når man driver næringsvirksomhet for seg selv er spørsmålene mange. Det er avgjørende å finne kontakter og kanaler for å finne svar på de spørsmål du har for å unngå utbrenthet og stress. Våre rådgivere har ikke bare fagkunnskapen – men innehar også årelang erfaring i å gi deg akkurat de praktiske tipsene som kan redde din arbeidshverdag.
 • Spesielt i en etablererfase kan en mentortjeneste være det bidraget som skal til for å løfte din drift fra et usikkert oppstartsprosjekt til et lønnsomt løpende driftsselskap. Skaff deg en mentor hos våre rådgivere og få den støtten og det samtaletilbudet som du trenger for å komme videre med ditt prosjekt.
 • Ta kontakt med en av våre rådgivere – vi hjelper deg igang.
 • Våre rådgivere skal gi deg ærlige tilbakemeldinger – gründerne vi prater med daglig er fantastiske mennesker – med pågangsmot, kunnskap, drømmer og ideer – og vi trenger alle en sparringspartner på ideene – noen som ser sammenhengen utenfra.
 • De aller fleste gründere og prosjektene deres som finner veien til oss kommer i gang – men det er likevel ikke alle oppstartsprosjekter som fortjener livets rett. Som rådgivere vil vi ikke dømme over dine ideer – men vi vil gi deg konstruktive innspill på de kommersielle sidene ved et oppstartsprosjekt. Enkelte ganger har vi næringsdrivende fokusert for mye på egen fortreffelighet over produktets eller tjenestens egenskaper – uten å tenke nok på at ethvert produkt eller tjeneste som skal overleve i det private næringsliv må ha et marked og være del av en lønnsom drift.
 • Start et aksjeselskap idag – enkelt og rimelig.
 • Falstads Regnskapsservice AS leverer tjenester vedrørende bedriftsrådgivning til nyetablerte selskap, etablerte selskap og selskap under styrt avvikling eller konkurs.
 • Falstads Regnskapsservice AS har høy kompetanse og lang praktisk erfaring i å være løsningsorientert samtalepartner og gi personlig oppfølging for gründere og ledere. En personlig samtale der vi gjennomgår selskapets status og finner praktiske løsninger på utfordringene er viktig for daglige ledere, styreledere eller andre rolletagere i bedriften som mangler samtalepartnere.
 • Ethvert selskap må ha ryddige økonomisystem rutiner for å håndtere daglig drift med bl.a. registrering av tilbud, ordre, faktura, lager m.m.. Falstads Regnskapsservice AS kan bidra med å gi råd i forbindelse med økonomisystemet og rutiner slik at systemene dekker de behov din bedrift har. Vi kan presentere økonomisystem løsninger som ivaretar en effektiv flyt av data slik at man slipper å bruke mer tid enn nødvendig på å løse økonomioppgavene.
 • Næringslivet er regulert gjennom lover og forskrifter på de fleste områder. Forslag til gode praktiske løsninger krever kunnskap om regelverket. Falstads Regnskapsservice AS har i en årrekke bidratt til gode konstruktive løsninger som fungerer i det virkelige liv.
 • Styremedlem, daglig leder, innehaver, aksjonær eller andre rolletagere i bedriften har ulike ståsteder og ser problemstillinger ulikt i forhold til sine ansvarsområder. Falstads Regnskapsservice AS har kunnskap om de ulike rollenes utfordringer i forhold til regelverk og praktiske forhold i ulike bransjer.
 • Falstads Regnskapsservice AS kan tilby bedriftsrådgivning innenfor følgende områder:
  • Oppstart og gründervirksomhet
  • Lønnsomhetsvurderinger og kalkyler
  • Praktisk markedsføring
  • Selskapsrett og valg av selskapsform
  • Regnskap
  • Finansiering og investering
  • Eiendom
  • Lønn, personal og arbeidsrett
  • Online økonomisystemer
  • Skatt og skatteklager
  • Avgiftsrett
  • Praktisk ledelse
people image

Steinar Landstad

Avdelingsleder Rådgivning
Tlf: 915 45 276
people image

Erling Gevik

Registrert revisor, rådgiver
Tlf: 977 79 487

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss i dag!

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.